Flere oplysninger om køb af Chaturbate tokens

Flere oplysninger om køb af Chaturbate tokens

Flere oplysninger om køb af Chaturbate tokens
January 31, 2020

Hvorfor bliver mit kreditkort afvist?

Du modtager en fejl, fordi chaturbate-processoren i øjeblikket nægter dit kort. Kortet kan virke i morgen eller om et par dage, så vi anbefaler at prøve igen senere eller brug et andet kort. 

Vi anbefaler også at prøve at bruge Epoch-funktionen på “Køb Token”-siden. 

Derudover tilbyder chaturbate også muligheder for at købe tokens uden et kreditkort. Disse inkluderer bankoverførsler, postanvisninger og checks. E-mail venligst hos Kundeservice for mere information. 

Hvordan får jeg en refundering?

Hvis du ønsker en refundering af tokens du har købt, så kontakt support for fakturering på (877)338-7068 eller e-mail chaturbate ved at klikke her

Angiv venligst dit brugernavn, når du kontakter support angående denne anmodning.

Hvordan køber jeg med kryptovaluta?

bitcoin chaturbate

 

 

 

 

 

Du kan købe tokens med kryptovaluta ved at gå ind på “Få flere” tokens i det øverste højre hjørne. Vælg “Kryptovaluta”, indtast antallet af tokens du vil købe (mindst 100 tokens), og fortsæt til næste trin.

Her vil du enten scanne en QR-kode på “Scan”-fanen med din wallet app, eller sende den rette mængde kryptovaluta til den angivne adresse på “Kopier”-fanen.

Hvor hurtigt får jeg mine tokens efter jeg køber med kryptovaluta?

Du vil modtage dine tokens efter du har foretaget et succesfuldt køb med kryptovaluta kort tid efter bekræftelsen. Hvis dine tokens tager lang tid for at blive krediteret efter køb, så kontakt venligst vores support.  

Hvordan overvåger jeg mine fakturaer for kryptovaluta?

Du kan se dine fakturaer med kryptovaluta ved at gå ind på https://chaturbate.com/tipping/coin_invoices/. Statussen "Udløbet" betyder at du ikke betalte en faktura indenfor den allokerede tidsperiode. Statussen "Krediteret" betyder at dine tokens succesfuldt blev købt og sat ind på din konto.

Hvordan ændrer jeg mit kort på filen?

For at ændre dit kreditkort på filen, så køb flere tokens og i stedet for at vælge “Kreditkort på Fil” så vælg “Kreditkort.” Når du indsætter dit nye kort og køber tokens, vil dette erstatte det eksisterende “Kreditkort på Fil” så du kan bruge denne mulighed til fremtidige køb!

Hvordan hæver jeg min beløbsgrænse?

Alle konti har begrænsninger på hvor mange transaktioner de kan lave indenfor en bestemt tidsperiode.

Hvis dette er tilfældet med din konto, så kan du ramme en daglig, ugentlig eller månedlig begræsning.

Du kan enten prøve at købe tokens igen på et senere tidspunkt, eller forøge dine beløbsgrænser her.

For at forøge dine beløbsgrænser når du bruger et kreditkort, så send en e-mail med følgende til Chaturbate Support:

  • et foto af en udfyldt og manuelt underskrevet autorisationsformular (chaturbate accepterer ikke digital underskrevne autorisationsformularer)
  • et foto af kortholderens ID

Brugere vil modtage en bonus på 200 tokens for den første forøgelse af beløbsgrænsen. Hvis du rammer endnu en beløbsgrænse efter den er blevet hævet, så kontakt chaturbate venligst.

Er du på udkig efter lækre camgirls?

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene