Hvad er en Chaturbate mod?

Hvad er en Chaturbate mod?

Hvad er en Chaturbate mod?
March 18, 2020

Hvad er en mod?

En moderator er en Chaturbate-bruger der arbejder sammen med en broadcaster for at sikre en kvalitetsbroadcast for både broadcasteren og seerne.

Moderatorer kan kommunikere direkte med broadcasteren, opfordre seere til at give drikkepenge for at nå et mål, give indblik til seerne hvis der opstår problemer, og meget mere. 

Det vigtigste job en moderator har, er at holde øje med chatten under broadcasten. Ved omhyggeligt at overvåge hvad der siges af seere under broadcasten, kan moderatorer mute en bruger hvis de overtræder reglerne hos en broadcaster.

Bestemt sprogbrug, anmodninger eller adfærd kan være stødende for broadcasteren, og det er op til moderatoren at beslutte hvorvidt personen fortsat skal have lov til at se en broadcast. 

Broadcastere har evnen til at sætte en udløbsdato for moderatorer på Chaturbate. Mulighederne er mellem 1 dag og 6 måneder. Disse kan sættes under “Indstillinger & Privatliv”-fanen.

Hvordan opfylder jeg mine pligter som mod?

En moderator er en broadcaster der bliver valgt til “assistant”, som hjælper med at vedligeholde et positivt miljø i chatrummet. Moderatorer har evnen til at mute brugere i en chat for op til 6 timer. 

Alle mods har et rødt brugernavn i chatten og vises i toppen af listen over “Brugere”. En af de vigtigste opgaver for en moderator er, at overvåge en broadcasters chatlog under broadcasten. 

Hvis du er en moderator, kan du mute brugere ved at: 

  • Klik på brugerens brugernavn og vælg “Mute bruger i 6 timer”
  • Klik på “BRUGERE”-fanen, find brugernavnet og vælg “Mute bruger i 6 timer”

Herefter vil en bekræftelsesboks åbne op. Vælg “ja” og du vil have slukket for brugeren. 

Andre pligter inkluderer: 

  • opfordre brugere til at give drikkepenge
  • tak brugere der giver drikkepenge til den optrædende
  • sørg for at seerne kender til broadcasterens mål
  • besvar gentagende spørgsmål fra seere 

Hvis du bliver valgt som moderator, så er det vigtigste at huske på at du ikke virker dominerende. Husk på at showet er helt fokuseret på broadcasteren, og du er der for at gøre en tjeneste for broadcasteren. 

Sørg for at respektere alle seere i en broadcasters chatrum for at bevare et underholdende miljø!

Se gratis sex cam piger - klik her

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene