Hvordan køber jeg Chaturbate tokens?

Hvordan køber jeg Chaturbate tokens?

Hvordan køber jeg Chaturbate tokens?
January 9, 2020

For at købe tokens kan du enten:

(1) klik på "Get More" i boksen ved siden af dine tokens når du er logget ind på din Chaturbate-konto:  

chaturbate tokens

 

 

-ELLER-

(2) mens du er i en broadcasters chatrum, så klik på “Get More Tokens”-linket (under broadcasterens cam) eller klik på “Send Tip”-knappen og klik herefter på “PurchaseTokens”-linket der opstår i pop-up vinduet: 

more chaturbate tokens

 

 

 

 

 

 

Tokens kan købes ved at bruge enhver af de følgende bekvemme muligheder:

  • Kreditkort
  • Debitkort
  • Bankoverførsel
  • Bitcoin
  • Postanvisning
  • Certificeret check
  • Andre metoder*

"Andre metoder”: afhængig af din location, er der op til 37 alternative betalingsmetoder der tilbydes udover dem der er anført ovenover. Vælg venligst “Epoch” som betalingsmulighed og gennemgå drop-down menuen for mulige betalingsmetoder der tilbydes på din lokation. 

Vores token-pakker er tilgængelige for dig på det tidpsunkt du vælger at tilføje credits til din konto. Hvis du er interesseret i at købe en token-pakke der er større end den der er tilgængelig for dig, så send en e-mail til Kundesupport. 

Når du køber tokens via certificeret check eller postanvisning, så kan du købe enhver ønsket mængde (MIN $160.00). Mængden der købes vil blive krediteret med USD $0.08 per token. For eksempel, vil et køb på USD $350 resultere i 4,375 tokens krediteret til din konto.

Køb via kredit-ellerdebitkort:

Brug af et kredit- eller debitkort er den nememste og hurtigste måde at købe tokens på Chaturbate. Når du klikker “Get More” i boksen ved siden af din mængde af token når du er logget ind, vil du se at kreditkort er den første mulighed. Vi accepterer Visa, MasterCard, Discover og nu tager vi også American Express.

Køb via bankoverførsel:

Minimumskøbet for bankoverførsler er USD $250.00. Alle køb krediteres med USD $0.08 per token. Kontakt Support  for at modtage den nyeste information om bankoverførsler. Mængden der modtages vil blive krediteret med $0.08 per token. For eksempel vil et køb på $350 resultere i 4,375 tokens krediteret til kontoen.

Bitcoin: 

Du kan købe tokens med bitcoin ved at gå til “Get More” tokens i det øverste højre hjørne af startsiden. Vælg “bitcoin”-muligheden, indtast antallet af tokens du vil købe (minimum 1,250 tokens) og fortsæt til det næste trin. Herefter kan du enten scanne QR-koden på “Scan”-fanen med din Bitpayapp eller sende bitcoin til den udfyldte adresse på “Kopier”-fanen.

Køb via postanvisning eller certificeret check:

Hvis du gerne vil købe tokens ved at sende en certificeret (bankudstedt) check eller pengeordre, så gør venligst din betaling mulig til MultiMedia LLC og send til: 

            Multi Media LLC

            123 SE 3rd Ave #497

            Miami, FL 33131

Sørg for at din e-mail og brugernavn er inkluderet eller skrevet på memo-linjen af checken. Certificerede checks og postanvisninger accepteres kun i USD$. Minimumsordren er $160.00.

Vi beklager at måtte meddele at Chaturbatei øjeblikket ikke accepterer personlige checks. Check venligst betalingsmulighederne der tilbydes. Hvis du ikke kan finde en metode der passer til dine behov, så kontakt Support for yderligere assistance.

Køb via andre betalingsmetoder:

Chaturbate tilbyder over 37 andre betalingsmetoder udover dem der er skrevet ovenover. De er hurtige, sikre og nemme at bruge. Hvis du er interesseret i at bruge nogen af disse metoder, sp vælg venligst Epoch og rul ned for at se mulighederne der findes idit område. 

Er du på udkig efter lækre camgirls?

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene