Alt om Chaturbate Cam2Cam-muligheden

Alt om Chaturbate Cam2Cam-muligheden

Cam2Cam er en bedre oplevelse

Alt om Chaturbate Cam2Cam-muligheden
April 5, 2022

Chaturbate har altid præsenteret sig selv som en måde at få folk sammen, onanere, chatte og socialisere. Så i modsætning til mange andre cam-sider, der primært startede som en envejsside med modeller, der sender til seerne, har det altid været muligt for ethvert Chaturbate-medlem at sende sin video. Så man kan sige, at Cam2Cam er indbygget i hele sidens grundlag. Dette er en af de ting, der adskiller siden fra de mange andre cam-sider derude. Tænk blot på, at muligheden "broadcast dig selv" er det andet punkt i topmenuen på siden, lige efter "chat rum". Dette viser, hvordan cam2cam muligheden faktisk altid har været en del af Chaturbates design.

Hvad er cam2cam? Når to personer både sender og ser hinanden på samme tid. I sidste ende er det så simpelt: at skabe det miljø, hvor mødet med folk ikke er en ensrettet vej, men en virkelig social oplevelse med at give og tage.

Uden muligheden for, at alle medlemmer kan sende, ville Chaturbate bare blive endnu et cam-websted. De andre lignende sider er naturligvis ikke ringere, men Chaturbate giver stadig brugerne en anden form for oplevelse, hvor der er mulighed for mere interaktion med modellen.

Vil du vide mere om Chaturbate? Så læs videre her: Hvad er Chaturbate?

Sådan bruger du Cam2Cam-indstillingen på Chaturbate

Chaturbate gør alt for at gøre broadcast nemt at sende, men brugere oplever af og til problemer, når de bruger cam2cam-indstillingen. Hver pc har en anden internetkonfiguration, webkameraer på forskellige computere er ofte indstillet forskelligt, og standardsikkerhedsindstillinger kan forhindre dig i altid at sende, når du ønsker det. Det er værd at bruge lidt tid på at gennemgå alle de mindre tekniske problemer, der kan opstå, før du starter din første session, især hvis du gør det i en privat session, hvor tid er penge.

Det er godt at vide, at Chaturbate ikke har en separat cam2cam-tilstand. I stedet er det bare en kombination af to personer, der vælger at sende og se hinanden på samme tid. Modellerne, som er på Chaturbate, sender selvfølgelig løbende, så for dem er det standardindstillingen, og de skulle have styr på alt det tekniske. For deres gæster, som ønsker at sende til dem, betyder det også, at de skal påtage sig rollen som tv-station. Heldigvis er det kun modellen, der kan se dig, mens du sender.

Der er også en række kontrolelementer, der sikrer, at kun den person, der ønsker at se dit live-videokamerafeed, kan gøre det. Den nemmeste og mest enkle måde at gøre det på er at indstille en adgangskode til din video og kun give denne video til den person, som du skal se.

Hvad skal andre have for at være på webcam på Chaturbate?

Hvis du er en regelmæssig vært, vil du opleve, at brugerne nogle gange ønsker at sende sig selv til dig for at tage forholdet til det næste niveau. Alle ønsker at blive liket, og folk håber, at du kan lide deres udseende lige så meget som de kan lide dig. Nybegyndere kan være forvirrede over, hvordan de skal udsende, de ved ikke, om det er muligt. Og faktisk ved du det heller ikke, fordi din egen opsætning vil være anderledes end deres. Det du kan fortælle dem er, at hvis de har et webcam og/eller en mobiltelefon med kamera, er det helt sikkert muligt. Et godt første skridt er at fortælle dem, at de skal teste, om deres webcam-hardware fungerer, eller om selve kameraet på deres computer fungerer korrekt.

Bedste webkameraer til Cam2Cam

I sidste ende er det bedste kamera det, du selv har. Hvis du gør dit bedste for at købe et nyt webcam for at opleve cam2cam tydeligere og bedre, så er der selvfølgelig masser af valgmuligheder. Det webcam, der er indbygget i din bærbare computer, ville ikke være det første valg, da de generelt er ret primitive. Selv om de måske taler om Full HD eller endda højere opløsning, fjerner det ikke det faktum, at den lille linse og den lave sensor betyder, at du ikke får et så klart billede.

Kameraet på din telefon eller på en tablet som f.eks. en Apple iPad er generelt et langt bedre valg. Og med HTML kun udsendelser fra telefoner, som Chaturbate nu understøtter. Et nyt stand-alone webcam giver dig den bedste kvalitet, og der er masser at vælge imellem. Det afhænger alt sammen af dit budget, men pas på med et, der har god ydeevne i dårligt lys, for det sidste, du vil bekymre dig om, mens du onanerer, er at få dig selv super oplyst.

Eksponering og cam2cam

Uanset hvilket kamera du bruger, og uanset om du retter det mod din pik, dit ansigt eller din tegnebog, skal du sørge for, at det er tydeligt synligt. Indendørs, ude af solen, der er ingen vej udenom, det kan være lidt til den mørke side, og webkameraer fungerer ikke særlig godt, når lyset ikke er helt fantastisk. Prøv at tænde lyset. Mørkt og stemningsfuldt er fint til skræmmebilleder, men hvis du vil vise dig selv og blive set tydeligt, så anbefales det stærkt at bruge lys.

Gratis webcamsex, nu!

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene