Chaturbate-tokens, hvad er værdien præcist, og hvad koster de?

Chaturbate-tokens, hvad er værdien præcist, og hvad koster de?

For kunden og for modellerne

Chaturbate-tokens, hvad er værdien præcist, og hvad koster de?
February 14, 2022

På Chaturbate er der to måder, der kan bestemme værdien af et token på. Den ene af disse måder er for de mennesker, der ønsker at købe Chaturbate-tokens, og den anden måde er, når Broadcasters (modeller) bliver betalt.

Vil du vide mere om Chaturbate? Så læs videre her: Hvad er Chaturbate?

Chaturbate-tokens

For de personer, der køber tokens (tippere eller seere af et show), er prisen pr. 100 tokens mellem  7,99$ og 10,99$. Det afhænger af, hvor mange tokens du køber på en gang. Men når Broadcasters (camgirls) skal betales, tager Chaturbate 40 % - 50 %, afhængigt af hvor mange tokens der købes af seerne (se nedenfor). Når denne procentdel er trukket fra, betales resten til Broadcaster, så Broadcaster får præcis 5 dollars pr. hundrede tokens. Med andre ord: værdien af tokens til en Broadcaster er præcis 5 USD for hver 100 tokens, som han/hun har tjent.

Vil du vide mere om at købe tokens? Læs mere her: Køb Chaturbate-tokens og betalingsmetoder

Følgende gælder for købere af Chaturbate-tokens:

  • 100 tokens for 10,99$;
  • 200 tokens for 20,99$;
  • 500 tokens for 44,99$;
  • 750 Tokens for 62,99$;
  • 1000 tokens for 79,99$.

Hvis du ønsker at købe flere tokens på én gang, er det muligt efter anmodning. Du kan få endnu mere rabat.

Betaling til Broadcaster (Chaturbate-modellen):

Det antal Chaturbate-tokens, som du kan se som broadcaster på din balance, er din andel; Chaturbate har allerede trukket deres andel fra, før den dukkede op på din balance. De tog deres andel, da køberen købte tokens og ikke efter at de gav dig drikkepenge. Så som broadcaster eller model tjener du præcis 5 dollars pr. 100 tokens. Dette beløb forbliver konstant for broadcastere, selv om prisen pr. token for køberen har varieret (afhængigt af hvor meget de købte på én gang). Derfor modtager modeller 50 % - 60 % af værdien.

Du kan finde flere oplysninger her: Bliv webcam-model på Chaturbate

For tv-stationerne/modellerne ser det sådan ud:

  • 20 tokens = $ 1;
  • 100 tokens = 5$;
  • 500 Tokens = 25$;
  • 1000 Tokens = 50$;
  • 10000 Tokens = 500$.

Et token har en værdi på 0,05$ (5 cent) for en tv-station. Dette er, i modsætning til værdien for kunden, et fast beløb.

Følgende er godt at holde sig for øje:

For at blive betalt af Chaturbate eller for at konvertere tokens til penge, skal du først bekræfte din alder som broadcaster. Hvis du køber 100 tokens til 10,99$ og du ønsker at få dine penge tilbage ved at konvertere dine tokens til penge, får du kun 5$; fordi Chaturbate allerede har fratrukket deres andel. Hvis du allerede har brugt tokensene, er det klart, at du ikke får noget tilbage.

Hvis du sætter pris på en webcam-model, er det godt at købe tokens og give ham eller hende drikkepenge.

Du kan finde flere oplysninger her: Hvordan kan jeg modtage tokens for mine shows?

Optjen gratis poletter

Du kan tjene gratis tokens gennem Chaturbates affiliateprogram. Du kan vælge mellem en række forskellige muligheder under Linking Codes. En af dem hedder: Program: 10 Tokens Per Registrering + 500 Per Broadcaster. Du vil derefter se alle mulige linkkoder, som du kan dele på dine sociale medier eller din blog. Når en kunde tilmelder sig hos Chaturbate, får du 10 gratis tokens. Når en cam model tilmelder sig, får du ikke mindre end 500 tokens.

Læs mere her: Chaturbate affiliate program

Gratis webcamsex, nu!

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene