Bliv webcam-model på Chaturbate

Bliv webcam-model på Chaturbate

Ja, jeg vil være camgirl eller camboy

Bliv webcam-model på Chaturbate
February 10, 2022

Chaturbate er et meget populært webcamsite, der giver modeller mulighed for at blive betalt for webcamshows. Ud over camshows kan du også sælge billeder og videoer direkte fra din profilside for at tjene ekstra penge. Vil du skabe din egen fanbase? Så har du også mulighed for at drive din egen fanklub. Det er et meget fleksibelt chat-site og perfekt til enhver ny performer. Det er nemt at komme i gang. Du er så klar til at starte dit eget show og tjene rigtig gode penge!

Vil du vide mere om Chaturbate? Så læs videre her: Hvad er Chaturbate?

Hvordan bliver du en Chaturbate webcam-model?

Det er hurtigt og nemt at blive en Chaturbate cam model. For at registrere dig skal du blot udfylde denne formular. Du skal bekræfte dig selv for at bevise, at du er mindst 18 år gammel, før du kan begynde at tjene penge. Når din alder er blevet bekræftet, kan du logge ind og få mulighed for at tjene tokens.

Er du stadig interesseret? Læs mere her: Chaturbate alderskontrol for modeler

Hvordan bliver du betalt på Chaturbate?

Chaturbate arbejder med tokens, og kunderne kan købe disse tokens. De bliver billigere, hvis kunden køber flere af dem i en ordre. Når du er verificeret som model, kan du begynde at tjene tokens. For camgirls på Chaturbate har tokensene en fast værdi. Hvis du ønsker at konvertere 1 token til penge (US dollar), får du 5 cent for det. Se en oversigt her.

Når du har samlet nok tokens, ønsker du naturligvis at få dem udbetalt. Chaturbate samarbejder med flere virksomheder for at opnå dette. Du kan f.eks:

  • en e-wallet, såsom Paxum,
  • men en bankoverførsel er også mulig
  • eller digitale mønter, f.eks. i Bitcoins.
Alle betalingsmuligheder på et overblik. Læs mere her: Få betaling på Chaturbate

Koster det penge at blive en Chaturbate webcam model?

Nej, det er helt gratis at blive Chaturbate-model. Du kan kun tjene penge på dette cam-websted. Chaturbate fungerer på grundlag af et indtægtsdelingssystem. Når en model bliver betalt, trækker Chaturbate deres andel af det samlede beløb. Chaturbate bliver kun betalt, når en kunde betaler dig, og tager deres andel direkte fra kunderne.

Vil du vide mere om værdien af tokens? Læs mere her: Chaturbate tokens, hvad er værdien præcist, og hvad koster de?

Ja, jeg vil gerne tilmelde mig nu!

Hvad skal du bruge for at blive en Chaturbate webcam-model?

For at komme i gang med Chaturbate skal du bruge et par ting. Der er en meget god chance for, at du allerede har det hele. Her er, hvad du skal bruge for at blive en Chaturbate cam model:

  • Computer - Windows eller Mac.
  • Webcam - HD er stærkt foretrukket, men en bærbar computer med indbygget webcam vil også fungere. Hvis det ikke er i HD, så er opgradering et stort plus!
  • Højhastighedsinternet - Din internethastighed skal være rimelig. En kablet forbindelse (ikke WIFI) virker bedre, men er ikke et krav.
  • Digital kopi af ID - Du skal have et billed-ID udstedt af en offentlig myndighed. Dette er nødvendigt for at kunne holde styr på din identitet og alder. Din rigtige identitet forbliver dog altid privat.

Der er en række andre ting, du skal bruge til dine shows. Tænk for eksempel på lingeri, legetøj og alle de attributter, der er nødvendige for at lave specifikke shows. Men interaktivt sexlegetøj er også meget populært.

Læs mere her: Du kan også læse mere her: Tjen mere og få udstyr

Tjen mere ved hjælp af sexlegetøj

Mange camgirls på Chaturbate tjener i gennemsnit 3.000$ eller mere om måneden. Men for at tjene godt skal du have meget mere end bare skønhed og selvtillid for at tjene godt. For at blive en succesfuld webcam-model har du blandt andet brug for forretningsforståelse. Du er nødt til at tænke på måder at skaffe så mange fans som muligt. En af de nemmeste måder at øge dine Chaturbate tips og opbygge din fanbase på er at bruge en interaktiv tip-drevet vibrator. Der er to måder, hvorpå camgirls og camboys bruger vibratorer til at kommunikere med deres publikum. Først og fremmest har du de tipstyrede vibratorer. Disse er programmeret til at reagere på specifikke tipmængder. Og for det andet har du de lydaktiverede vibratorer. Disse reagerer på den bippende lyd, når folk vipper.

Det mest populære interaktive sexlegetøj, der bruges, er produkter fra Lovense og Kiiroo. Der findes legetøj til kvinder såvel som til mænd. Der findes endda legetøj til kunder, som kan interagere med dit eget legetøj!

Læs mere om interaktivt sexlegetøj: Mest brugte vibrator på Chaturbate

Kom i gang på Chaturbate

Det er nemt at registrere dig som webcam-model på Chaturbate. Det første skridt er at oprette en modelkonto. Når din konto er oprettet, skal du bekræfte kontoen og din identitet. Bare rolig, dine personlige oplysninger vil altid være private. Under dette trin skal du uploade en digital kopi af dit ID. Du vil også se modelaftalen. Når alle filer er uploadet, og dine oplysninger er indtastet, skal du vente på, at en Chaturbate-medarbejder manuelt ser din profil og bekræfter dine oplysninger. Dette er for at sikre, at du opfylder aldersgrænsen på 18 år, som er et krav for alle modeller. Når din konto er godkendt, kan du starte dine cam-shows og begynde at tjene penge på Chaturbate.

Er du ikke overbevist endnu? Så læs dette: Top 5 grunde til, at du bør blive model på Chaturbate

Ja, jeg er klar til at blive en Chaturbate Camgirl!

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene