Chaturbate alderskontrol for modeller

Chaturbate alderskontrol for modeller

Hvordan kan jeg lade min alder blive bekræftet?

Chaturbate alderskontrol for modeller
February 22, 2022

For at modtage tokens via Chaturbate skal din alder bekræftes. Følgende er vigtigt for verifikationen af din alder og din identitet:

  • Alle, der optræder på kameraet, skal udfylde en kunstneraftale for den pågældende konto.
  • Indsend et tydeligt foto og/eller scan af et gyldigt statsligt udstedt identifikationsdokument (ID) for dig selv og enhver anden person, der deltager i dine cam-shows. ID-kortet skal indeholde oplysninger som f.eks. dit navn, fødselsdato, udløbsdato og udstedelsesdato.

I visse tilfælde kan du blive bedt om at tage billeder af både forsiden og bagsiden af dit ID. Desuden skal du indsende et tydeligt foto af dig selv og hver enkelt deltagende person med deres statsligt udstedte ID-kort ved siden af deres ansigt (nærbillede med læselig tekst). Hvis en person rutinemæssigt er meget sminket eller udklædt, mens han eller hun er på kameraet, kan du også indsende et ekstra foto af personen som sådan (med hans eller hendes ID), hvilket kan være med til at forhindre fremtidige ID-problemer.

Du kan finde flere oplysninger her: Bliv webcam-model på Chaturbate

Identifikation

Det er også vigtigt at bemærke, at operatørerne af dette websted ikke accepterer papir- eller håndskrevne ID'er eller ID'er, der er blevet spærret. Hvis dit ID er ved at udløbe, er det vigtigt at uploade et nyt ID inden udløbsdatoen for at undgå problemer med din konto. Du vil naturligvis også modtage en meddelelse fra sitet om, at dit ID næsten er udløbet.

Hvis et ID-billede er blevet afvist, kan du uploade et bedre ID-billede. Du må ikke uploade det samme billede, som blev afvist, da det kun vil forsinke godkendelsen af din konto. Mulige problemer med et ID, der kan medføre, at det bliver afvist, er bl.a:

  • ID-kortet er ufokuseret (sløret billede)
  • ID-kortet er for lille (ingen miniaturebilleder - de mindste bogstaver i ID-kortet skal kunne læses)
  • ID'et er sløret (fingre eller andre genstande dækker ID'et - hold ID'et i kanten)
  • ID'et er blevet klippet (for langt beskåret)
  • ID'et er spejlet (foto af et ID taget i et spejl kan ikke læses)
  • ID'et er kontrastfattigt (reflekser fra en blitz eller dårlig belysning gør det svært at se ID/personen)
  • ID-kortet er et drejet billede (sørg for, at billedet er oprejst)

Bemærk venligst, at hvis en anden person ønsker at blive vist på dit kamera, skal vedkommende først uploade ovenstående identifikation på http://chaturbate.com/accounts/age_verification/ og udfylde en kunstneraftale for din konto.

Hvis du ikke gennemfører verifikationen for alle, der optræder på dit kamera, mister du din mulighed for at modtage tokens og potentielt for at sende.

Hvordan sender jeg tokens til tv-stationer?

Tokens kan kun sendes til alderskontrollerede modeller. Hvis du vil sende et tip til en model, kan du klikke på den grønne "Send tip"-knap under kameravinduet. En genvej til at give drikkepenge i chatten er at skrive "/ tip 50" og erstatte tallet med det beløb, du gerne vil give i drikkepenge. Hvis du vil sende et tip til en offline-model, kan du klikke på den grønne "Send tip"-knap over modellens biografi.

Er du ikke model endnu? Så klik her!

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene