Start af spændende Chaturbate camshows

Start af spændende Chaturbate camshows

Tips og tricks

Start af spændende Chaturbate camshows
April 13, 2023

Folk, der besøger et camshow, har ikke brug for modeller, der bare taler i timevis uden nogen form for underholdning. Selv om modellen er nøgen eller i bikini, er et camshow ikke interessant, hvis det ikke er tematiseret eller interaktivt. Kun ved at holde dine camshows spændende kan du få besøgende til dit chatrum og dermed skabe indtægter. Derfor skal du være kreativ og hele tiden finde på nye metoder og teknikker for at holde dine shows interessante.

Chaturbate-apps og bots 

En af måderne til at holde dine camshows på Chaturbate interessante er ved at bruge Chaturbate-apps og bots. Faktisk er dette site også et af de første cam sites, hvor dette er muligt. Selvfølgelig vil du undre dig over, hvad der gør apps og bots så specielle. Når alt kommer til alt, er et af de vigtige aspekter ved camming at have interaktion med dine seere. Apps og bots kan give dig en hjælpende hånd i denne henseende. Under dit cam-show kan du f.eks. bruge appen, hvor seerne har mulighed for at dreje på et virtuelt hjul. Du kan så have muligheder, hvor du, afhængigt af resultatet af drejningen, giver et blowjob, tilfredsstiller dig selv, giver et camshow og meget mere. Besøgende kan bruge appen og bots mulighed under showet ved at betale med tokens. Hvis en seer f.eks. bruger "spin the wheel"-muligheden, kan han/hun dreje hjulet ved at betale via tokens. De kan derefter vinde et onani-show, et strip-show, et dildo-show og meget mere. 

Kan du lide dette? Så læs mere om det her: Bliv webcam-model på Chaturbate

Målrettet modelsøgning

På grund af det store antal modeller på siden er det ikke altid let for Chaturbates besøgende at finde modeller, der matcher deres behov og præferencer. Som besøgende kan du opleve, at du scroller side efter side uden held. Heldigvis har siden en tag-funktion, der giver dig mulighed for at søge efter modeller på en målrettet måde. Denne funktion er også en god måde at blive eksponeret som model på. Søg f.eks. på tags "analsex", "blow jobs", "teens", og du vil se alle modeller, der har disse tags. Udover tag-funktionen kan du opfordre dine brugere til at stemme på dig, hvis de ikke har nok tokens til at støtte dig. Dette kan også bringe dig i den anbefalede øverste række på Chaturbate-webstedet.

Nogle modeller går et skridt videre ved at klæde sig ud som betjent eller sygeplejerske. På denne måde forsøger de at gøre deres cam-shows mere interessante for dig. Ved at tage et andet kostume på hver gang, skiller du dig ud fra alle de andre modeller. Du kan også inkludere som et tag, at seerne kan finde dig, hvis de søger efter "politi" eller "sygeplejerske".

Andre måder at holde dine shows interessante på 

Der er mange måder at underholde de besøgende i dit chatrum på. En anden måde er f.eks. at bruge tip-aktiveret legetøj. I dette tilfælde skal du især tænke på legetøj af mærkerne Lovense og Ohmibod. Vibratoren fra dette mærke kan indsættes i din vagina eller anus og giver seerne mulighed for at fjernstyre intensiteten af vibrationerne ved at donere jetoner. Nogle gange er vibrationerne voldsomme og i rækkefølge, så du kan få modellen til at få orgasme som resultat. Som model vil du også opleve, at du får flere seere ind, når du bruger tip-aktiveret legetøj, hvilket naturligvis er et plus, hvis du er i gang med at opbygge din fanbase. 

Udover at bruge tip-aktiveret legetøj er det også vigtigt at have en venlig attitude over for dine seere, når du er ved at opbygge en fanbase. Du skal vænne dig til at tale non-stop, mens du camer, selv om du ikke har meget at sige på det tidspunkt. Så du bør altid tænke over, hvad du vil dele med dine seere, mens du camer, og på hvilke måder du vil underholde dem. Du kan f.eks. tale om en ny film, der er udkommet, spil osv. Prøv at hilse på hver enkelt seer, især hvis de har tokens. På den måde vil dine seere forblive engagerede.

Når du har været i stand til at finde ud af, hvilke seere der har tokens, kan du reagere i overensstemmelse hermed. Faktisk kan du se, om dine seere har tokens eller ej, ud fra farven på deres skærmnavn. Hvis du har at gøre med en seer, der har mange tokens, kan du opfordre ham til at invitere dig til en privat session. På den måde kan du ikke kun nyde godt af en-til-en-interaktion, men også tjene penge fra alle dem, der ser dig på det tidspunkt. Til et privat show kan du hurtigt tjene 60 eller flere tokens pr. minut.

Tidsplan

Det er klogt at holde en tidsplan, når du er vært for cam-shows. På den måde vil dine seere og fans vide præcis, hvornår de kan forvente dit næste show og kan besøge Chaturbate på det tidspunkt for at nyde dine shows. Du kan skrive din tidsplan på din profil eller benytte dig af mulighederne på de sociale medier. Det er dog vigtigt at holde sig til tidsplanen. Hvis du f.eks. angiver på din profil, at du starter dit cam-show om et par minutter, bør du ikke pludselig beslutte dig for ikke at dukke op og først sende senere på dagen. Hvis du gør det, vil dine seere have en tendens til at lede efter andre modeller, der er tilgængelige på det tidspunkt. Hvis de finder en mere interessant model, vil du miste en seer eller fan på ingen tid.

Er du klar til at blive en Chaturbate Camgirl?

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene