Sjove Chaturbate apps, bots og spil

Sjove Chaturbate apps, bots og spil

Tjen flere penge med ekstra underholdning

Sjove Chaturbate apps, bots og spil
April 13, 2023

Tjen mere som Chaturbate-model ved at bruge Chaturbate-apps og -bots. Er du ny som model på Chaturbate og har ingen idé om, hvordan du kan generere mere overskud? Så gør brug af de Chaturbate apps og bots, der er tilgængelige på siden. Disse vil hjælpe dig med at gøre dine camshows mere interessante og spændende, så du hurtigere kan opbygge en fanbase og dermed generere mere overskud.

Kan du lide dette? Så læs mere om det her: Bliv webcam-model på Chaturbate

Hvad har Chaturbate-apps og -bots at tilbyde? Du vil opdage, at det kan være noget af en udfordring at underholde dine seere i timevis under et camshow. Nedenfor er der en oversigt over, hvad Chaturbate-apps og -bots har at tilbyde for at holde dine shows spændende.

Token Keno og tokenshows

Den første app, du kan bruge, er Token Keno. I dette spil har dine seere mulighed for at donere tokens og åbne numre på det virtuelle bræt. Som model har du mulighed for at sætte en præmie bag hvert nummer. Til nummer 8 kan du f.eks. vedhæfte et stripshow som præmie. Hvis en seer åbner dette nummer, vinder han/hun et stripshow fra dig. Du sætter en pris bag hvert nummer, og hvis alle numre allerede har haft deres tur, kan du afslutte det hele med et liderligt cum show. Udover stripshows kan du også knytte vibratorshows, dans og meget andet som præmier til sangene. Det er klogt at bygge spændingen op med dit show. Du kan f.eks. starte med små mål som at klæde dig af, indtil du er helt nøgen, og efterhånden som sangene løber ud, kan du bygge spændingen mere og mere op ved at gøre præmierne en grad mere erotiske for dine seere.

Udover Keno-spillet kan du også vælge at lave et privat billetshow. Hertil skal du sætte et bestemt mål, og når det er nået, starter dit privatshow. Målet kunne f.eks. være, at når du har opnået 20.000 jetoner, vil du forkæle dine betalende fans med et privat stripshow. Når dit show starter, skal de seere, der stadig ønsker at deltage, betale et højere beløb. Før showet starter, kan du opfordre dine seere til at donere tokens ved at drille dem med din dildo og vise dem, hvad de kan forvente af det private show.

Udover det private tokenshow kan du også bruge appen til at sætte mindre mål. Et mindre mål kunne f.eks. være, at når du når 2.000 tokens, begynder du at give et danseshow. Du når normalt disse mål inden for få minutter. Et andet mål kunne være at selvtilfredsstille sig selv i et minut, og du siger det bare.

Galge, spin the wheel og spilleautomat

Andre muligheder, du kan gøre brug af, er galgen, spin the wheel og spilleautomat-appen. Til galgen-appen skal du også bruge et whiteboard som i Keno-spillet. I dette tilfælde skal dine seere give dig poletter for at gætte et ord eller et bogstav. Seerne kan gætte det rigtige bogstav eller ord højst seks gange. Hvis de ikke formår at gætte det rigtige ord inden for disse seks runder, bliver de afsluttet med galgen, og så er spillet slut. Men hvis de gætter det rigtige ord, så kan du forkæle dem med et spændende cam-show som model. Du kan fortsætte på denne måde og igen opbygge spændingen med hvert korrekt gættet ord. Hvis du næsten har nået dit mål, så kan du igen afslutte det hele med et varmt cum show.

Udover galgenmuligheden findes der også apps med spil, der kan relateres til hasardspil. Disse giver dig mulighed for at tilføje lidt mystik til dine cam-shows. Den første app, der kan relateres til dette, er "spin the wheel"-appen. I denne kan seerne donere dig tokens for at få hjulet til at dreje og holde det i gang. Hjulet har en pointer, der giver seerne et billede af, hvad de har vundet, når hjulet stopper. Dette spil er ikke kompliceret og kan give dit cam-show et ordentligt løft.

Udover spin the wheel-appen har du også spilleautomaten, som du kan introducere under dine camshows. Som model kan du selv indstille dine præmier for bestemte slotkombinationer. Seerne kan til gengæld donere tokens for at få spilleautomaten til at spinne. Hvis de har en vindende kombination, har de vundet en præmie, og det kan være et vibratorshow eller stripshow fra dig.

Udover spilleautomaten er der også tænkt på blackjack-elskere. Dette spil er måske en smule mere kompliceret, men det er en super sjov app. I dette spil gælder de samme regler som i det rigtige blackjack spil. Igen kan du så sammensætte forskellige præmier. Hvis dine seere har vundet en præmie, kan de vælge en præmie fra listen.

Battleship og bingo

Begge klassikere er app-understøttet og fungerer på samme måde i praksis. Seerne kan tippe for at udføre spilhandlinger, vinde en lille præmie, hvis de "rammer" et skib eller et bingotal, en bedre præmie, hvis de "sænker" et skib eller fuldfører en række, og få et cum show, når spillet er slut.

Er du klar til at blive en Chaturbate Camgirl?

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene