Hvordan kan du tjene penge på Chaturbate?

Hvordan kan du tjene penge på Chaturbate?

Alt om shows

Hvordan kan du tjene penge på Chaturbate?
February 17, 2022

Chaturbate er en af de mest populære hjemmesider / cam sites på internettet lige nu. Siden får millioner af daglige besøg fra interesserede brugere. Der er flere måder at tjene penge med Chaturbate på, men ikke alle kræver camming. For at få gode cam-shows anbefales det, at du køber et webcam i høj opløsning og en højhastigheds internetforbindelse. Du skal selvfølgelig også have en computer.

Du kan finde flere oplysninger her: Bliv webcam-model på Chaturbate

Verifikation på Chaturbate

Vent altid, indtil din konto er bekræftet, før du logger ind for at sende et cam-show. Selvom det kan være fristende at bruge Exhibitionist-tagget for at samle følgere, er det ikke tilrådeligt. Det kræver blot et par trolls, der anmelder dig som mindreårig, før verifikationsprocessen er afsluttet, og du bliver banned fra siden. Teknisk set er det ikke tilladt for exhibitionister at være nøgne før verifikationen. Nogle mennesker vil anmelde dig for at være nøgen, mens andre vil anmelde dig for ikke at være nøgen. Det er virkelig ikke det værd. Bare log ind, når du er en verificeret cam-model.

Vælg dit køn på Chaturbate

Den vigtigste klassificeringstype på Chaturbate er baseret på køn. På siden skal du vælge, om du er Kvinde / Mand / Par eller Trans. Du kan kun vælge Kvinde / Mand, hvis det er dit fødte køn. Ellers skal du vælge Trans. Trans-kategorien gælder også, hvis du er postoperativ. Heteroseksuelle par skal sætte sig under par, mandlige par skal vælge kategorien mandlige par, lesbiske par kan vælge kategorien piger eller par, par med en eller flere transpersoner holder sig normalt til kategorien transpersoner.

Typer af chatrum

De fleste cam-piger, såvel som cam-fyre på Chaturbate, bruger et interaktivt Lovense-legetøj, opretter en tipmenu og sætter et mål for deres rum. Disse formål kan omfatte, men er ikke begrænset til, fjernelse af tøj, rør, onani og sprøjtning. Du kan selv vælge, hvad du vil have som mål. Nogle cam piger sætter deres mål til ting som at synge og spille klaver, men generelt er de ikke-nøgne værelser på Chaturbate ikke nær så succesfulde som dem med lidt mere intimitet og sensualitet.

Gratis chat

Dette er de normale chatrum. De er gratis for brugerne, så det er de mest populære typer af chatrum. Disse rum kan have tusindvis af brugere på samme tid. Du kan tjene penge her ved at arbejde i mængden for tips. Brugerne betaler for deres forespørgsler og sager, som de er interesserede i.

Private chat

Når en bruger ønsker at være alene med dig, kan han/hun betale et minutgebyr for en privat chat. I dette tilfælde gør du det, som brugeren beder om, inden for rimelige grænser. Hvis der er noget, du ikke bryder dig om at gøre, er du ikke forpligtet til det. Bare vær høflig omkring det, så du ikke får negative anmeldelser.

Gruppeshow

Chaturbate gruppeshows er ligesom privatshows, men de er beregnet til flere personer. I stedet for hundredvis af mennesker i rummet, har gruppeshows normalt mellem 2 og 6 personer. Hver person betaler en brøkdel af de omkostninger, der skal betales for et privatshow. Når du lægger alle sammen sammen, får du mere, end hvis kun én person så med.

Billet show / adgangskode show

Et billetshow er som et gruppeshow, men i stedet for at betale i minuttet betaler brugeren for en billet og har lov til at blive under hele showet. Du er ikke begrænset til en lille gruppe og kan sælge så mange billetter, som du vil.

Ja, jeg vil gerne tilmelde mig nu!

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene