Mest brugte vibrator på Chaturbate

Mest brugte vibrator på Chaturbate

Interaktivt sexlegetøj

Mest brugte vibrator på Chaturbate
April 19, 2022

Legetøj bliver brugt meget på Chaturbate. Især det interaktive legetøj. Mange cam modeller på Chaturbate tjener 3000$ og mere, og en af mulighederne for at opnå dette, er at bruge et af nedenstående legetøj.

Du kan finde flere oplysninger her: Bliv webcam-model på Chaturbate

Lovense Lush 2 vibratoren er en af de mest foretrukne vibratorer, men der findes selvfølgelig mange flere typer af vibratorer på markedet. De to største vibratorfirmaer i dette tilfælde er Lovense og OhMiBod. I denne artikel vil du stifte bekendtskab med de mest brugte vibratorer på Chaturbate.

Lovense Lush 2

Denne vibrator hører til creme de la creme af alle webcam-vibratorer. Lush 2 er et af de bedste tip-aktiverede sexlegetøj. Faktisk kan alle Lovense legetøj gøres tip-aktiveret, så de fungerer med de store cam sites, men Lush 2 er stadig den mest populære. Hvis du ofte ser en lyserød antenne stikke ud af en camgirls "fisse" og tænker "hvad fanden er det?", er der gode chancer for, at det er en Lovense Lush 2.

Denne vibrator er designet til intens G-punkts-stimulering og er fremstillet af 100% kropssikker silikone, som er hygiejnisk og let at rengøre. Vibratorens pære smyger sig pænt mod dit G-punkt, med dybe, rodet vibrationer, der kommer fra den kraftige, men hviske-stille motor inde i enheden. Lush 2 bliver ikke kun brugt af camgirls, men også ofte af camboys. Disse bruger så vibratoren som et analt Chaturbate legetøj. Fordelen ved denne vibrator er, at den har ubegrænsede vibrationsmønstre og generøse tippere giver live kontrol.

Se Lovense legetøj og få rabat!

Kiiroo / OhMiBod Esca 2

Kiiroo / OhMiBod Esca 2-vibratoren anses for at være den bedste G-punkt-vibrator til cam-piger. En slankere version af Lush 2, OhMiBod Esca 2-vibratoren. Drevet af Kiiroo, er denne vibrator en genial vibrator til camming. Når de bruger dette legetøj, kan brugerne nemt og præcist se, hvornår deres yndlings webcam-model har det sjovt. For cam piger er det på den anden side svært at simulere orgasmer eller stønnen.

OhMiBod forbindes til websteder som Chaturbate via FeelConnect-appen, en app, som Kiiroo bruger til legetøj som Onyx Plus og Fuse. Som med Lovense kan du indstille vibrationer til at reagere på bestemte tipmængder. Det visuelle element af lyset på dette legetøj hjælper med at skabe forbindelse til liderlige fans, som visuelt kan se, at de giver dig nydelse. Fordelen ved dette legetøj er, at det afgiver lys, når det vibrerer, det er ikke for dyrt og fungerer tipstyret. Ulempen ved denne enhed er, at batterierne har en begrænset levetid.

Bestil Exca2 med det samme!

Lovense Nora

Lovense Nora er også kendt som Rabbit-vibratoren til alle dine interaktive behov. Er du fan af kaninvibratorer, som tilbyder både klitoris- og G-punktstimulering? Takket være Lovense er der nu et interaktivt sexlegetøj til Chaturbate, der præcis opfylder camgirl-fans' behov. Nora kommer med to vibrerende motorer og et roterende hoved for ekstra sjov, men nogle camgirls kan ikke lide den, fordi det roterende hoved larmer lidt.

For nogle personer er det dog endnu bedre, hvis vibratoren indeholder ekstra lyde og blinkende lys. Det er med til at vise dine seere, at legetøjet gør noget. Fordelen ved denne vibrator er de dobbelte motorer til klitoris og G-punkt, du har kontrol over lange afstande og er et ideelt redskab til sprøjtning. Ulempen ved denne vibrator er den korte varighed og den lyd, der frigives, når du bruger den.

Lovense Hush

Modellerne, som foretrækker at banke på "bagdøren", bruger Lovense Hush-vibratoren. Denne er en af de bedste WiFi-styrede buttplugs. Lovense Hush er en favorit blandt både camgirls og camboys og er verdens første vibrerende buttplug med app-styring. Denne enhed er designet med et spiralformet halsmønster for at fange glidecremen i anus. Lovense Hush er perfekt til lange anal camsessioner. Hvis du føler dig ekstra fræk, kan du overgive dig og give vibrationsstyring til den øverste tipper.

Fordelen ved denne enhed er, at det er en app-styret vibrerende buttplug, en fuldt tip-aktiveret vibrator, som fås i to størrelser. Ulempen ved denne buttplug er, at den kun har én motor.

Lovense Domi 2

Lovense Domi 2-vibratoren kan betragtes som den bedste væg-vibrator til webcam. Domi 2 er et lille vibrerende massageapparat baseret på klassisk sexlegetøj som Hitachi magic wand, som banede vejen for dette dybe, spændende vibrerende legetøj. Når det kommer til sider som Chaturbate, har dette legetøj også syv LED-lysindstillinger, som får en ring til at gløde omkring staven, når den er i brug. Perfekt til at modtage tips og til fans, der giver dig høje tips. Fordelen ved denne vibrator er, at det er et interaktivt webcam sexlegetøj i tryllestav-stil, indeholder skarpe lys og giver dybe intense vibrationer.

Dette er nogle af de mest brugte vibratorer på Chaturbate, som modeller kan gøre brug af. Vil du tiltrække flere fans, og vil du tjene meget mere? Så er det bedst at bruge en af de spidsstyrede vibratorer og lade fansene have kontrol over intensiteten af vibrationerne. Fans er begejstrede for at se vibrationerne fra et af disse apparater få dig til at stønne og få orgasme.

Lovense legetøjs oversigt

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene