Tips og tricks til mandlige Chaturbate-modeller

Tips og tricks til mandlige Chaturbate-modeller

Alle er velkomne

Tips og tricks til mandlige Chaturbate-modeller
April 4, 2022

De fleste modeller på Chaturbate er kvinder. Det betyder dog ikke, at andre ikke er velkomne. Tværtimod, alle er velkomne på Chaturbate!

Er du ikke model endnu? Få mere at vide her: Bliv webcam-model på Chaturbate

At være øverst på listen over modeller

En af måderne at tjene mange penge på, for både mandlige og kvindelige modeller, er at nå til tops på listen over modeller. Du kan kun nå toppen ved at gøre dine shows så interessante som muligt, så flere og flere seere og fans besøger dine shows. Dette vil øge din placering, og når andre brugere besøger siden, vil de være de første til at se din profil. Der er en god chance for, at de vil se dit show på et tidspunkt. Det er ikke alle, der har tid eller kan lide at scrolle igennem alle profiler. Profiler nederst på listen bliver derfor mindre omtalt, og disse brugere tjener mindre som modeller. Du vil selvfølgelig spekulere på, hvordan du kan nå toppen af listen over modeller, og hvad du skal tage hensyn til.

Hvad skal maskuline mænd tage hensyn til?

Hvis man som mand vil lave shows, skal man være forberedt på at rekruttere et publikum, der i vid udstrækning består af mandlige homoseksuelle. Det betyder, at hvis du er hetero(seksuel), skal du være villig til at acceptere, at du kan modtage "ubehagelige" kommentarer og forespørgsler fra dine seere. Langt de fleste besøgende på camsider er mænd. Hvis du vil have succes, bliver du nødt til at optræde for mænd.

Advarsel til mandlige cammere

Når du er på camming, skal du være på vagt over for snyltere. Mange af dine seere vil forsøge at lokke dig til et rigtigt møde. Det betyder, at de vil gøre deres bedste for at sikre sig, at du accepterer at mødes med dem offline, fysisk, til rigtig sex. Nogle tror måske, at du er interesseret i gratis sex; andre lover dig måske en masse penge for det. Men hvad skal du gøre? Under alle omstændigheder skal du aldrig gå med til sådanne anmodninger. Når du først har sagt nej til en sådan anmodning, er det tilrådeligt at udelukke den pågældende seer, hvis han/hun fortsætter med at plage dig med anmodninger om at mødes fysisk. Det er meget farligt, uanset hvor sød han er mod dig. Så glem det faktum, at de gav dig en masse poletter før, når de først forsøger at finde en måde med dig i det virkelige liv.

Hvordan kan du stadig være en succesfuld mandlig model?

For at være en succesfuld mandlig broadcaster skal man først og fremmest være stærk og åben (endnu mere for heteroseksuelle mænd). Hvis du vil tjene mange penge, er du nødt til at spille sammen med dine seere. Det betyder, at du er nødt til at gå med til ting, du normalt ikke ville gøre i det virkelige liv. Chaturbate er ikke et datingsite, så det er ikke en prioritet at være super ærlig over for dine seere, selv om det er meget vigtigt at være meget sød. Hvis du for eksempel er imod analsex i det virkelige liv, og din seer spørger "kan du lide analsex?" Så kunne du svare sådan her: "Ja, men jeg kan ikke lide at gøre det her". Eller, hvis du vil have pengene, kan du bede dem om drikkepenge eller tage dig med til et virtuelt privat show, så du kan lave den slags show i privat regi. Når du cammer, vil du opdage, at du skal være så enig med dine seere som muligt, nogle gange skal du også skabe en ny karakter med sandsynligvis en teatralsk seksuel orientering, såsom at være falsk bøsse, biseksuel, heteroseksuel osv.) for at få succes på Chaturbate.

Andre måder at tjene penge på som mandlig model

Udover at give spændende camshows er der selvfølgelig også andre måder, hvorpå du kan tjene penge på Chaturbate. Hvis du opdager, at din liste af fans vokser, kan du vælge at starte en fanklub. Ved at abonnere på dine fans vil du tjene ekstra penge. Derudover kan du også optage og sælge eksklusive videoer til dine fans, som gerne vil fortsætte med at nyde dig ved siden af cam-shows. Fanklubber, salg af videoer og eksklusivt materiale kan tjene dig en del ekstra penge. Så ikke kun de kvindelige modeller, men også som mandlig model kan du tjene en hel del på Chaturbate.

Blive en webcam-model nu!

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene