Tjen mere og få udstyr

Opgrader dit spil!

Tjen mere og få udstyr
April 11, 2022

Hver dag tjener tusindvis af mænd, kvinder og transseksuelle deres penge som online model på Chaturbate. Dette bør ikke komme som nogen overraskelse, da det aldrig har været nemmere at starte din egen webcam-sexvirksomhed hjemmefra. Det eneste, du har brug for, er et webcam, en rimeligt velfungerende computer og en internetforbindelse med en rimelig høj hastighed. Men når det kommer til at tjene penge som Chaturbate-model, ligger det svære i detaljerne. Lad mig forklare det.

Til den første side på Chaturbate

De fleste Chaturbate-modeller tjener ganske godt; disse drikkepenge kan løbe op i en hel del. Men hemmeligheden bag at tjene penge på Chaturbate er at blive postet på den allerførste side af Chaturbate-brugere. Men for at nå dertil skal du skille dig ud fra mængden, og i dag deler jeg nogle tips til, hvordan du kommer højere op for at tjene flere penge. Hemmeligheden bag Chaturbate-brugerlisten er meget enkel. Du skal have flere seere end andre brugere, der er online på samme tid. I "Prime-Time" betyder det, at du skal have mellem 125 - 175 seere for at komme på første side. Hvis du tiltrækker 1000+ seere, vil du blive placeret øverst på listen, i de to første kolonner. Her vil din indtjening være høj. Husk også på, at tidspunktet på dagen spiller en rolle her. Det er nemmere at komme til tops i de stille perioder, men du vil ikke blive udsat for mange kunder, der giver drikkepenge. På trods af det kan du tjene et pænt beløb. Så hvad skal du bruge for at vinde kampen og komme til tops? Mærkeligt nok næsten ingenting. Du skal bare få alle de små detaljer på plads. Lad os starte med det grundlæggende.

Du kan finde flere oplysninger her: Bliv webcam-model på Chaturbate

Det udstyr, du har brug for som Chaturbate-model

Et godt webcam

For at sikre, at du får en stream af høj kvalitet, når du sender, er det tilrådeligt at investere i et HD-webkamera (High Definition), som kan streame med mindst 1080 pixels. Det mest populære webcam-mærke er Logitech. Som en bonus har Logitech-kameraer også gode indbyggede mikrofoner.

Få godt belysning i dit optagerum

Det er vigtigt at have god belysning i det rum, hvor du skal optage dit cam-show. Mørke skygger kan ødelægge en god udsendelse. Hvis du har skrivebordslamper eller lamper derhjemme, så prøv at justere dem, så de forbedrer dit look på streamingen. Du ønsker at undgå mørke skygger så vidt muligt, især i ansigtet. Du kan finde mange belysningssæt til dit webcam-setup online. Al opmærksomhed er fokuseret på dig under et camshow, og så er det vigtigt, at belysningen er god, så alle kan se dig godt.

Tilbehør bør bestemt ikke mangle

Pift dine cam-shows op med lingeri, kostumer, parykker, tilbehør til cam-rummene, gode samtalestartere eller endda cosplay. Vi anbefaler, at du opretter en Amazon-ønskeliste over de ting, du ønsker og har brug for, og tilføjer dem til din Chaturbate-profil. Bed dine fans om at hjælpe dig med at forbedre dine udsendelser med nye garderobetilbehør, en bærbar computer, et webcam og lysudstyr. Fans ønsker at se dig glad og succesfuld, de hjælper dig gerne.

Tekniske krav

Modellerne kan bruge Chaturbates Broadcaster i browseren eller ekstern encoder-software som Open Broadcaster Software (OBS). Det kræver lidt ekstra arbejde at opsætte OBS, men det giver dig mere kontrol over kvaliteten af dine udsendelser. Uanset hvad, skal du have en stærk internetforbindelse og en højtydende computer for at få en stream af høj kvalitet.

Upload-båndbredde

Med hensyn til internet er det tilrådeligt at have en downloadhastighed på mindst 20 megabit pr. sekund (Mbps) og en uploadhastighed på 5 Mbps som standardkvalitet. For at streame HD skal du have 10 Mbps eller mere uploadbåndbredde.

Få mest muligt ud af din internetforbindelse ved at bruge en kablet Ethernet-kabelforbindelse i stedet for WiFi. Hvis du bruger WiFi, skal du forsøge at være så tæt på den trådløse router som muligt. Kontroller altid, at der ikke er andre på dit netværk, der bruger båndbredde-tunge programmer, mens du streamer.

Opsætning af en broadcaster i browseren og open broadcaster-software (obs)

In-browser broadcaster på Chaturbate er en god måde at starte streaming på. Vælg dit webcam, din mikrofon og opløsning, og klik på "Start udsendelse".

Hvis du er villig til at foretage de ekstra indstillinger, kan du med OBS justere din stream og få større fleksibilitet med hensyn til at bruge overlejringer og animationer.

Chaturbate passer også til dig!  

En Chaturbate-model har flere måder at tjene tokens på; uanset om du er online eller ej. Platformen er ikke svær at bruge, den tilbyder forskellige værktøjer til at øge kvaliteten af dit show, og vigtigst af alt, de betaler til tiden og har masser af betalingsmuligheder. At være webcam-model giver dig de fordele og den frihed, som mange kun kan drømme om. Du bestemmer selv din arbejdstid, du vælger selv dine arbejdstider, men frem for alt er du din egen chef.

Er du ikke model endnu? Så klik her!

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene