Anbefalinger for uafhængige broadcastere

Anbefalinger for uafhængige broadcastere

Anbefalinger for uafhængige broadcastere
January 6, 2020

1. Brug sociale medier.

Direger trafik til dit chatrum ved at være aktiv på sociale medieplatforme såsom Twitter. Hold hashtags klar til at kopiere og indsætte på dine posts på alle dine enheder. Følg Chaturbate på Twitter @chaturbate. 

2. Vær engageret!

Tal til brugerne id it rum og bed dem om at følge dig. Mens du bør interagere med alle brugere id it rum, så husk at de blå og lilla brugere har tokens, og grå altid har mulighed for at købe token. Husk på at en anonym bruger kan være din største fan. Få opfordret anonyme brugere til at lave en konto og tryk på din ‘+FOLLOW’-knap!

Du kan finde flere oplysninger her: Bliv webcam-model på Chaturbate

3. Bed dine fans om at hjælpe dig

med at forbedre dit webcamsetup med en ny laptop eller webcam. Opbyg din camming-garderobe med lingeri eller måske nye legetøj. Fans ønsker at se dig glad og succesfuld, og de vil gerne hjælpe dig!

4. Færdiggør din bio.

Din bio er din første mulighed for at fortælle brugere om dig selv og forklare reglerne i dit chatrum. Vi anbefaler varmt at lægge lidt kræfter i din bio, da det gør en forskel.

5. Tjek din forbindelse.

Brug en fast forbindelse hvis muligt eller sørg for at du har en stærk forbindelse til din trådløse router. Det anbefaler at have internet i høj hastighed, så tjek om du har mulighed for at opgradere med dit ISP.

Ingen webcam pige endnu? Klik så her!

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene