Hvornår vil jeg modtage min Chaturbate betaling?

Hvornår vil jeg modtage min Chaturbate betaling?

Hvornår vil jeg modtage min Chaturbate betaling?
February 10, 2020

Alle betalinger sendes ud indenfor 7 dage efter hver betalingsperiode er afsluttet. Den semi-månedlige betalingsperiode falder på d. 1. og 16. i hver måned. Chaturbate vil sende dig en e-mail notifikation der informerer dig om enhver udbetaling på din konto. Chaturbate Kuverter for checks er diskrete og nævner ikke Chaturbate.

Du kan finde flere oplysninger her: Bliv webcam-model på Chaturbate

Betaling gennem Daily Payout

Denne funktion giver broadcastere muligheden for at konvertere deres token til kontanter dagligt, og er tilgængeligt internationalt. For at blive kvalificeret, så skal USA-baserede broadcastere allerede have modtaget to udbetalinger fra Chaturbate, mens international broadcastere allerede skal have modtaget fire udbetalinger.

Broadcastere kan anmode om en daglig udbetaling efter de har konverteret deres tokens i “Token Stats.” Daglige udbetalinger behandles mandag til fredag morgener kl. 1.00 MST. Det kan tage 1-3 dage at behandle din udbetaling, da Chaturbate kontorer er lukkede i weekender og ferier.

Betaling gennem Direct Deposit

Hvis du modtager en betaling med Direct Deposit, så behanldes alle udbetalinger indenfor 7 dage efter afslutningen på hver betalingsperiode. Det kan tage 2-7 hverdage før din bank får behandlet indbetalingen.

Betaling via Check

Hvis du modtager betalinger med checks via post, så sendes de indenfor 7 dage efter afslutningen på hver betalingsperiode. Informationen nedenunder giver et estimat for forsendelse af checks:

  • 2-7 hverdage for indenrigsforsendelser (inde i USA)
  • 7-10 hverdage for Canada
  • 2-6 uger for internationale forsendelser

Betaling via Paxum, CosmoPayment, ePayments eller Bitcoin

Hvis du modtager betalinger med Paxum, CosmoPayment, ePayments eller Bitcoin, så sendes betalinger indenfor 7 dage efter afslutningen på hver betalingsperiode. Du bør modtage pengene på din konto samme dag de sendes.

Almindelige årsager til at du ikke har modtaget en betaling:

En udbetaling blev ikke genereret. Nogle gange tror broadcastere at de burde have modtaget en betaling, men de har ikke optjent minimumsbeløbet for udbetaling, har ikke konverteret tokens, eller har konverteret tokens ind i den næste betalingsperiode. Hvis dette er tilfælde, kan du stadig modtage en betaling i den næste periode. Konverterede tokens udløber ikke og den næste betalingsperiode slutter indenfor 14 dage.

USPS kan ikke levere checken til den adresse du har angivet. Når dette sker, de sender checken tilbage til Chaturbate, og Chaturbate vil kontakte dig for at få en ny adresse. Chaturbate anbefaler at du venter og ser om checken ankommer, eller om de kan fremskynde processen ved at annullere checken og sende den til en anden adresse. For dem der har problemer med at modtage checks og bor i USA, så anbefaler de Direct Deposit som betalingsmetode.

Hvad sker der hvis min betaling slår fejl?

Hvis en betaling vi forsøger at sende dig slår fejl, så vil pengene blive tilføjet tilbage til din Chaturbate konto. Chaturbate anbefaler at du opdaterer din betalingsinformation, hvorefter du kan anmode om en daglig udbetaling for det returnerede beløb i bunden af siden.

Hvordan ændrer jeg min betalingsinformation?

Hvis du ønsker at se din nuværende betalingsinformation, eller ændre din betalingsinformation, så besøg venligst .

Når du indsender betalingsoplysninger, skal du sende en e-mail til support for at ændre din minimumsudbetaling eller betalingsadresse.

Når du modtager kontroller fra chaturbate eller har brug for at ændre den gemte forsendelsesadresse, skal du sende chaturbate den adresse, du vil modtage kontrol på, og de vil opdatere dine oplysninger.

Hvad er det daglige udbetalingsprogram?

Daglige udbetalinger giver broadcastere muligheden for at modtage deres penge hurtigere.

For at kvalificere sig skal man opfylde et af to kriterier:

  • Broadcastere i USA skal allerede have modtaget 2 normale udbetalinger
  • Internationale broadcastere skal allerede have modtaget 4 normale udbetalinger

Ikke kvalificeret endnu? Kontakt support, så ser de, om du kan tilføje til programmet.

Broadcastere kan kun anmode om en daglig udbetaling efter de har konverteret deres tokens i “Token Stats”. Hvis du ikke konverterer dine tokens, vil du ikke kunne se noget beløb du kan anmode om tilen daglig udbetaling. Når du har konverteret tokens, vil du kunne se penge i “Tilgængelig sum”-boksen.

chaturbate payout

Hvornår vil jeg modtage min daglige udbetaling?

Daglige udbetalinger behandles alle hverdage. Hvis du modtager Paxum, bør du modtage din daglige ubdetaling indenfor 1 hverdag. Hvis du modtager Check, ACH eller Bankoverførsel, vil din betaling blive sendt den næste hverdag. For eksempel: Hvis du anmoder om en bankoverførsel i daglig udbetaling fredag aften, vil den ikke sendes før mandag morgen.

Hvad er gebyret for en daglig udbetaling?

Der er et gebyr på $3.95 for brug af daglige udbetalinger. Gebyret opkræves kun en gang om dagen, så du kan tilføje mere til din anmodning om daglig udbetaling flere gange på den samme dag, og kun skulle betale 1 gebyr.

Hvad er minimumsmængden jeg kan anmode for en daglig udbetaling?

Du skal bruge mindst $20.00 i konverterede tokens før du kan anmode om en daglig udbetaling for Check, ACH eller Paxum. Du skal bruge mindst $1,000 i konverterede tokens før du kan anmode om en daglig udbetaling for bankoverførsel. Hvis der er et behandlingsgebyr på din betalingsmetode, så skal din “Tilgængelige Sum” også dække gebyret oveni minimumsbeløbet.

Hvordan anmoder jeg om en daglig udbetaling?

Du kan anmode om en daglig udbetaling i bunden af   . Hvis du er kvalificeret, vil du se en sektion med titlen Anmod om Daglig Udbetaling. Hvis du ikke er kvalificeret endnu, så kontakt venligst support for at se om du kan tilføjes.

Hvordan får jeg adgang til daglige udbetalinger?

Der er to metoder til at få adgang til daglige udbetalinger: 

Token Stats

Gå til “Broadcast” og klik på “Token Stats”-fanen. Konverter din ønskede mængde tokens til kontanter ved at klikke på “Konverter til kontanter”-knappen.

 Når først du bliver dirigeret til “Stats”-siden, så vil du se “Anmodet saldo”. Dette viser dig summen af dollars du har konverteret fra tokens.

 For at modtage din daglige udbetaling, så klik på “Indsend anmodning”-knappen. 

Stats 

Gå til  og under “Anmod om daglig udbetaling”-overskriften, så klik på “Indsend anmodning”.

Bemærk venligst: 

Du skal lade din “Anmodet saldo” blive hvis du stadig gerne vil blive betalt hver anden uge.        

Du kan kun modtage en daglig udbetaling mellem mandag til fredag før kl. 1.00 MST.

Hvorfor siger man “Tilgængelig saldo” $0.00?

Bemærk venligst at du skal konvertere tokens for at de vises i din “Tilgængelig saldo” for daglig udbetaling.

Du kan se dine Daglige Udbetalinger “Tilgængelig Saldo” i bunden af.

Ingen webcam pige endnu? Klik så her!

Skriv et svar

Jeg accepterer servicevilkårene